zondag 16 december 2007

jujuy

eindelijk nog eens wat nieuws hoor ik jullie al denken , jammer genoeg geen goed nieuws ,
we hebben stukken aan de jeep , de vierde versnelling is blijven steken en nu steken wij hier in jujuy , het is gebeurd net voor de spliting met de 40 , de weg die we samen met de josmobiel en la poderosa zouden oprijden . we zijn dus in minderf ijne omstandihçgheden uit mekaar gegaan , we zijn tot de dichtsbijzijnde grote stad gereden , hebben een toyota garage gezocht , eerst hadden ze niet veel zin om ons verder te helpen , maar sigi heeft toch een mechanieker kunnen overtuigen om eraan te beginnen in zijn eigen garage thuis , op dit moment ligt de boite eronderuit en gaan ze de vierde versnelling vastlassen , zodat we met 1,2,3 en 5 in Buenos aires geraken ,siegbert rijdt subiet terug naar die man want die heeft vandaag te lang siesta gehouden , hij blijft waarschijnlijk de hele avond aar om mee te werken en de boel in het oog te houden .
de voorbije weken prachtige natuur gezien , bergen in prachtige , onvoorstelbaar mooie kleuren , .....
de indianen hebben gedurende enkele dagen blokkades opgezet op de weg , momumenten die er dan al eens waren mochten we van hen niet gaan bekijken , jammer, jammer ,
bij eenblokkade liep het wat uit de hand , welçking kon er lançgs met de moto , wij stonden vast voor doorntakken en stenen , de jos stoof ons links fvoorbij . sigi discuteren , maar dat helpt hier natuurlijk niks , toen we de takken opzij gooiden wilde een vrouw een steen naar onze auto gooien , toen schoort mevrouw brosens uit haar krammen , best wel spannend , wij tegen de kleine indiaantjes , tja , ze denken dat wij hun geld afpakken , terwijl wij het net in hun land achtrerlaten .
zo , ik ga sigi nu aflossen op onze hotelkamer , zodat hij naar de meckanieker kan rijden ,
hopelijk kunnen we morgen wee rijden . het zal dan meteen richting buenos aires zijn en niet meer naar de 5000m hoogte , jammer , vooral voor sigi .


dikke kussen
SALT

1 opmerking:

Dimi zei

Hey Saltjes

hopelijk komt het met de jeep in orde he!!! Maar da zal wschlk wel lukken!!

ik begin benieuwd te worden naar al de verhalen die niet op de blog verschenen zijn...

dikke zoen,
dimi