donderdag 20 december 2007

buenos aires

vandaag een fijne dag voor mij en de kinderen , een zwarte dag voor siegbert .
hij is naar het container bedrijf gereden en naar de douane en is weer op de ongelooflijke buracratie van de argentijnen gebotst . van 9u ´s morgens tot 18u hebben ze hem daar bezig gehouden . hij moets bij een notaris copie´s van zijn paspoort laten be-edigen , moet je je eens voorstellen . omdat hij een argentijns dni ( identiteitskaart) heeft mocht de auto het land niet meer uit ,
we hebben hier al het een en ander meegemaakt , je geloft je oren niet .

ik heb met de kinderen de hele dag in het zwembad gespeeld , lander kan alleen zwemmen met bandjes om , echt heel lief . hij is zo trots .
ik heb eindelijk een argentijns kleurtje , ik heb nog maar 5 zonnebankbeurten odig in den el city

morgen moet sigi weer naar de douane , de auto moet morgen in de container . hopelijk gaat het morgen vlotter dan vandaag . ocharme , heel de dag niks gegeten , gedronken , ..........

oh ja , trigven is gisteren weer gevallen , hij ziet eerder blauw dan bruin , .......... nee , zo erg is het niet , maar ´t zal maandag nog wel te zien zijn .
hij is hard veranderd vinden we zelf dus zal dat voor jullie daar in ijzig kalmthout zeker zo zijn .

ciao

SALT

1 opmerking:

Liesbeth & Weking zei

he salt,

in ieder geval zijn we heel blij dat ge nog in BA geraakt zijt.

We zitten momenteel in Chos Malal en toen we ons hier gingen registreren op de camping zagen wij 17 plaatsen eerder op de 27e november ineens Siegbert Van Reeth staan... heel veel klanten heeft hij op die 3 weken dus niet meer gehad.

Alle, tot in Belgiƫ en doe Gustav en Karin daar nog ne goeiendag