zondag 25 november 2007

rijden zonder bochten enkele dagen geleden bij tina vertrokken en toen in een serieus onweer terechtgekomen , een heel stuk gereden richting santa rossa en onderweg met zen vieren in de jeep geslapen , tent niet opgesteld . was nogal krap maar blijkbaar was ik de enige die daar last van had , niet veel geslapen dus .vroeg opgestaan en verder gereden , over een weg waar maar geen einde aan kwam ,villa touristica gevolg en terechtgekomen in een prachtig natuurpark , bij toekomst zagen we een witte jeep , ook met daktent , leuk dachten we , die mensen doen het}zelfde als ons , maar onze aanweigheid en vooral die van onze jongens werd niet op prijs gesteld , we hebben dan maar snel de auto verplaatst en ons niks meer van die schij.......ters aangetrokken .wr}arm kunnen douchen en van de prachige natuur genoten m s morgens een wndeling gemaakt , lander heeft mee de bergen beklommen , dan weer verder naar de weg zonder einde , ...................zonder bochten m altijd maar rechtdoor , ................. door de stad Neuquen , grote redelijk moderne stad gereden , tot in villa des chocon gereden , waar we nu zijn , een dino museum bezocht , en op een fijne camping geslapen hebben , er moeten veel kilometers afgelegd worden om ergemns tegeraken dus af en toe lastig voor de jongens , maar dvd helpt ons verder , ................we rijden nog tot Bariloche en van daaruit weer omhoog , richting dorp sigi . groeten en dikke kussen SALT

2 opmerkingen:

Jeff zei

Hoikes Salt,zit hier met mijnen neus op de lokaties(Google-earth)die jullie aandoen.Dus ik vlieg boven jullie, erg leuk vanuit de zetel. Bariloche, chocoladestad en vooral veel Tiroler-Teutoons.In die stad heeft Wiesental,de nazi-jager nog een deel van zijn vangst kunnen binnenhalen.Ik denk dat ge daar beter Duits kunt klappen dan Spaans.De natuur rond dat meer moet fantastisch zijn.Ze hebben daar nog een atoomcentrum gebouwd op een van de eilanden.Jaja, die wegeltjes zijn niet zoals hier Kalmthout 8 km.Sch()ters heb je dus overal!!Leuk Liesje dat je steeds toch een internetlokatie vind.
Avonturiers, wij blijven jullie volgen en blijf stand-by.Geef Lander en Trigven een dikke knuffel en met zo een gids als Siegbert door zo een land rijden!!! moet fantastisch zijn.Natuurlijk moet je voldoende rustpauzes in lassen.Water,zon en spelen voor de kindjes ,er komen nog vier weken.Geniet ,geniet, geniet maar niet overhaasten hoor!!
Hier is het momenteel rottig herfstweer ,temp zijn goed maar veel wind en regen.
Kussen en alles van Paps en mam.

Dimi zei

helaba, ge hebt toch goei foto s getrokken in da dinomuseum...

In Argentiniƫ is der veel dinomateriaal te vinden!! de grootste ter wereld komen van daar!!!

xxx
dimi